LC&FI Summer Internship

Large Corporates & Financial Institutions, SEB:s division för stora företag och institutioner erbjuder studenter en spännande möjlighet att arbeta inom bank och finans under tio intensiva veckor på sommaren. Praktikperioden inleds med en introduktionsvecka i Stockholm i juni och avslutas med en presentation för chefer, kollegor och andra praktikanter i slutet av augusti. Under praktikperioden kommer du att delta i SEBs affärsverksamhet och du får en god inblick i affärsbanksverksamhet. Du kommer att få vägledning av minst en handledare under perioden.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är professionell, driven och utåtriktad som person, med ett genuint intresse för den finansiella världen. Du är kreativ och tar egna initiativ. Du är strukturerad och noggrann samt besitter en stark analytisk förmåga.

Vi ser gärna att du är tävlingsinriktad och stresstålig, samtidigt som du kan visa personlig integritet. Du måste kunna visa gott omdöme och mod. Du talar det lokala språket och engelska.

För rätt person är detta en stor möjlighet. Det ger dig en chans att arbeta i en global bankmiljö och du har möjlighet att lära känna SEB som en möjlig framtida arbetsgivare. Lönen för praktikperioden är beroende av vilket land du jobbar i.

Ansökan

LC&FI Summer Internship platserna hittar du under lediga tjänster