Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Din webbläsare är för gammal. För en bättre och säkrare användarupplevelse rekommenderar vi att du byter webbläsare.

Family Office

SEB Family Office är en kunning och pålitlig partner för företagare och familjer. Tjänsterna är i högsta grad skräddarsydda för kunder som förvaltar tillgångar och förmögenhet också i komplicerade strukturer. 

Vi erbjuder ett stort team av erfarna experter som besitter specialkunskaper inom många områden. Som kund har du tillgång till hela den samlade kunskapen inom SEB gruppen och unika placeringmöjligheter både i Finalnd och internationellt. 

SEB Family Office tjänsterna riktar sig till professionella investerare, holding- och family office -bolag samt familjehelheter. Familjerna innefattar vanligtvis flera medlemmar och ett gemensamt holding- eller placeringsbolag som familjeförmögenheten kanaliseras genom. Placeringsverksamheten är proffessionell och målsättningen är att på lång sikt få tillgångarna att växa. 

SEB är en strategisk partner som erbjuder heltäckande, fokuserade och kostnadseffektiva tjänster för din familjs behov. Vårt fokus är tillgångarna och förvaltningen av dem, wealth planning- och juridiska tjänster, Next Generation eller den yngre generationens delaktighet i familjens målsättningar och värderingar, samt  finasieringslösningar.

SEB har även stor erfarenhet av ESG-placeringar och i vårt utbud av placeringsinstrument finns många aktuella teman att direkt eller indirekt stöda inom miljö, social rättvisa och styrning.