LC&FI summer internship

LC&FI Summer Internship -ohjelma alkaa yhteisellä johdantoviikolla Tukholmassa kesäkuussa ja päättyy elokuussa esimiehille, kollegoille ja muille harjoittelijoille annettavaan esitykseen. Harjoittelun aikana tulet tutustumaan kattavasti SEB:n liiketoimintaan, mutta pääpaino kesän aikana on työskentely hakuprosessin alussa valitsemassasi tehtävässä. Sinua tulee kesän aikana ohjamaan ainakin yksi tutor.

Keitä me etsimme

Olet ammattimaisesti toimiva, tavoitteellinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava persoona, jolla on aito kiinnostus työskennellä rahoitusalalla. Toivoisimme sinun olevan myös luova ja aloitteellinen sekä samaan aikaan järjestelmällinen, yksityiskohdista kiinnostunut ja hyvät analyyttiset taidot omaava. Lisäksi olet kilpailullinen ja pystyt työskentelemään korkean paineen alla säilyttäen rehellisyytesi, hyvän arvostelukyvyn ja rohkeutesi. Kommunikoit sujuvasti niin paikallisella kielellä kuin englanniksi.

Oikealle nuorelle naiselle tai miehelle tämä on suuri mahdollisuus. LC&FI Summer Internship -ohjelmaan osallistumalla pääset näkemään millaista on työskennellä nykypäivänä rahoitusalan näköalapaikalla ja tutustua samalla SEB:hen mahdollisena tulevana työnantajana. Harjoittelijoiden palkat perustuvat sen maan käytäntöihin, joissa työtehtävä on.

LC&FI Summer Internship -ohjelman paikat ovat haussa loppuvuodesta. Suomessa on useimpina vuosina ollut 1-3 harjoittelijapaikkaa ohjelman n. 20 harjoittelupaikan joukossa.