Tietoa meistä

SEB on johtava pohjoismainen rahoituspalveluiden tarjoaja. Tarjoamme laajan valikoiman pankkipalveluita kaikille asiakasryhmille Ruotsissa ja Baltian maissa. Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa toiminnan painopiste on yritysten ja instituutioiden pankkipalveluissa.

SEB avasi Suomeen neljän hengen edustuston vuonna 1984 ja sivukonttorin vuonna 1994. Nyt meitä on jo noin 300 SEB:läistä saman katon alla Eteläesplanadi 18:ssa. Me tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman yrityspalveluita, varainhoitopalveluita ja maksukortteja sekä myös koko SEB:n kansainvälisen verkoston palvelut.

Strategiamme perustuu siihen, että olemme asiakkaillemme kumppani, joka seisoo asiakkaiden rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla, sillä tiedämme, että pitkäjänteisyys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat kannattavia.

SEB toimii Suomessa kolmella liiketoiminta-alueella

Large Corporates & Financial Institutions

Yrityspankkiyksikkömmme tarjoaa palveluja sekä korkealuokkaista neuvonantoa ja rahoitusratkaisuja suomalaisille suuryrityksille, Suomessa toimiville kansainvälisille yhtiöille, finanssi-instituutioille ja julkissektorille.

Corporate & Private Customers

Yksikkö tarjoaa rahoituspalveluita ja neuvontaa yksityishenkilöille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Se vastaa myös private banking -palveluista Pohjoismaissa ja Luxemburgissa sekä korttitoiminnoista Pohjoismaissa. Osaava, hyvin kokenut henkilöstömme tarjoaa asiakkaillemme korkealaatuista, henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä ratkaisuja.

Life & Investment Management

Life palvelee yksityisasiakkaita, yrityksiä ja instituutioita kattavilla vakuutusratkaisuilla – pääasiassa rahastovakuutuksilla ja perinteisillä säästövakuutuksilla. Investment Management tarjoaa kattavat varainhoito- ja neuvontapalvelut. Yksikkö hoitaa myös rahastohallinnoinnin ja yksilöllisiä mandaatteja.