Private Banking

SEB Private Banking tarjoaa yksityishenkilöille varainhoitopalveluja yksilöllisin ratkaisuin, kattavan valikoiman sijoitusinstrumentteja sekä ammattitaitoisen henkilökunnan.

Varainhoitomme lähtökohta on aina sinun sijoitustavoitteesi ja toiveesi. Panostamme henkilökohtaisiin asiakassuhteisiin ja korkealuokkaiseen palveluun.

Varainhoitopalvelumme, sekä täyden valtakirjan omaisuudenhoito että sijoituskonsultointi, ovat ensisijaisesti tarkoitettuja asiakkaille, joilla on sijoitettavaa varallisuutta vähintään 1 000 000 euroa.

Asiakaskuntaamme kuuluu yksityishenkilöitä ja perheitä, yrittäjiä sekä yritysjohtajia.

Family Office

SEB Family Office on suunnattu perhekokonaisuuksille, joissa yleensä on osallisena useampi perheen jäsen ja sijoitustoiminta kanavoidaan heidän yhdessä omistamansa holding-sijoitusyhtiön/-yhtiöiden kautta. Sijoitustoiminta on ammattimaista ja tavoitteena on pitkäaikainen varallisuuden kasvattaminen.

Lue lisää 

Täyden valtakirjan omaisuudenhoito

Täyden valtakirjan varainhoito on kattavin palvelumuotomme. Palvelu sopii sinulle, joka haluat, että yksittäiset sijoituspäätökset tehdään puolestasi ennalta sovitun suunnitelman puitteissa. Toimintamme perustana ovat selkeästi määritellyt asiakastavoitteet ja tarpeet.

Pääperiaatteena on pääoman kasvu määriteltyjen tavoitteiden ja rajoitusten puitteissa. Ohjaavat tekijät ovat:

  • tuotto-odotus
  • sijoitusaika
  • riskitaso
  • markkinoiden muutokset

Sijoitukset tehdään joko suorina sijoituksina tai sijoitusrahastojen kautta. Myös vaihtoehtoiset sijoituskohteet, kuten sijoituslainat, kuuluvat salkunhoitomalliimme. Varainhoidossa voidaan myös hyödyntää vakuutusratkaisuja.

Konsultoiva varainhoito

Konsultoiva varainhoito sopii sinulle, joka haluat hyödyntää meidän osaamistamme, mutta tehdä salkkusi sijoituspäätökset itse. Kulloisessakin markkinatilanteessa neuvomme sinulle sopivimmat sijoitusratkaisut.

Jos haluat itse päättää oman sijoitussalkkusi sisällön ja saada näkemyksemme mukaisia neuvoja, konsultoiva varainhoito sopii sinulle. Meiltä saat säännöllisesti sijoitusstrategiaamme koskevia tietoja, jonka perusteella voit tehdä omat sijoituspäätöksesi. Konsultointiasiakkaanamme saat käyttöösi oman varainhoitajan, jonka kanssa voit räätälöidä sijoitusstrategiasi.