Varainhoitoa instituutioille

SEB tarjoaa instituutiosijoittajille varainhoitopalveluja yksilöllisin ratkaisuin, kattavan valikoiman sijoitusinstrumentteja sekä ammattitaitoisen henkilökunnan.

Varainhoitomme lähtökohtana on aina asiakkaamme sijoitustavoitteet ja -tarpeet. Panostamme henkilökohtaisiin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja korkealaatuiseen palveluun.

Varainhoitopalvelumme sisältää täyden valtakirjan varainhoidon, konsultoivan varainhoidon sekä yksilöllisten rahastostrategioiden että yksittäisten rahastovaihtoehtojen tarjoamisen asiakkaidemme tarpeisiin.

SEB on Pohjoismaiden johtava varainhoitaja. Asiakkaanamme saat käyttöösi SEB:n omien vahvojen resurssien lisäksi parhaiden kansainvälisten varainhoitajien resurssit. Keskeinen tavoitteemme on hyödyntää maailman parhaiden asian­tuntijoiden erikoisosaamista asiakkaidemme varallisuuden hoidossa.

Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä, eläke- ja vakuutusyhtiöitä, eläkesäätiöitä ja –kassoja, henkilöstörahastoja, liittoja, yhteisöjä, säätiöitä, seurakuntia, kuntia sekä kaupunkeja.

SEB:llä on Suomessa varainhoidossa hoidettavana yli 10 mrd euron asiakasvarallisuus.