Tuotteemme ja palvelumme

Täyden valtakirjan varainhoito

Täyden valtakirjan varainhoito on kattavin palvelumuotomme, jossa asiakkaanamme hyödyt asiantuntemuksestamme ja pitkästä  instituutiovarainhoidon kokemuksestamme. Toimintamme perusteena ovat yhteistyössä asiakkaan kanssa selkeästi määritellyt sijoitustavoitteet ja –tarpeet, jotka kirjataan varainhoitosopimukseen. SEB Varainhoito Suomi hoitaa sijoitustoimintaa sopimuksen puitteissa ja raportoi toiminnastaan ja sen tuloksista kuukausittain.

Konsultoiva varainhoito

Konsultoiva varainhoito sopii instituutioasiakkaalle, joka haluaa hyödyntää osaamistamme, mutta tehdä salkun sijoituspäätökset itse. Kulloisessakin markkinatilanteessa neuvomme asiakkaalle sopivimmat sijoitusratkaisut. Meiltä asiakas saa säännöllisesti sijoitusstrategiaamme koskevia tietoja, jonka perusteella voi tehdä omat sijoituspäätökset. Konsultointiasiakkaanamme saat käyttöösi oman varainhoitajan, jonka kanssa voit räätälöidä sijoitusstrategiasi.

Yksittäiset sijoitukset

Meidän kauttamme voi tehdä myös yksilöllisiä rahastostrategiasijoituksia sekä yksittäisiä rahastosijoituksia. Tarjoamme laajan valikoiman sekä SEB:n omia että ulkopuolisten varainhoitajien rahastoja. Rahastotutkimustiimimme tutkii ja valitsee käyttämämme ulkopuoliset varainhoitajat huolella, jotta sinulla olisi parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut käytössäsi.