Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Cash Management

Cash management är en avgörande funktion för alla verksamheter. Som den ledande nordiska företagsbanken sedan mer än 165 år stödjer vi dig varje steg på vägen.

Vi ger dig tillgång till branschens bästa datadrivna rådgivningsteam, avancerad teknik och ett internationellt nätverk som hjälper din verksamhet att växa. Vårt team av dedikerade lokala experter ser till att du är väl rustad att möta framtidens betalningsbehov, var du än gör affärer.

Vår expertis

Likviditetshantering

Vårt team av experter använder datadrivna metoder och tar sig tid att förstå företagets befintliga treasuryprocesser, kontostrukturer och finansiella ställning. Tillsammans hjälper vi dig att sömlöst integrera våra lösningar i företagets befintliga system. Dessutom utvärderar vi utvecklingen regelbundet för att säkerställa att du når uppsatta mål.

Betalningslösningar

Förenkla företagets ekonomifunktioner med våra sömlösa end to end-betalningslösningar. Vi har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att navigera marknadens komplexa standarder och regelverk och stödja din verksamhets behov. Våra betalningslösningar är perfekt anpassade till lokala, regionala och centrala bankclearingssystem så att du snabbt och smidigt kan attestera, bearbeta, hantera och göra betalningar på ett och samma ställe.

Så stödjer vi dig

Personligt anpassade tjänster du kan lita på

Vi ger dig tillgång till ett centralt team av cash management-experter som erbjuder daglig assistans och säkerställer en smidig implementering av våra tekniska lösningar.

Fatta bättre beslut med datadriven rådgivning

Vi använder avancerade analysmetoder och datainsikter för att tillhandahålla välgrundade rådgivningstjänster. Genom att analysera marknadstrender, ekonomidata och branschriktmärken tillhandahåller vi strategisk vägledning som förbättrar både ditt beslutsfattande och ditt resultat.

Vi förser dig med den senaste tekniken

I över 100 år har vi hjälpt stora företag och institutioner att hantera sina betalningar smartare. Vi använder ny teknologi och de senaste betalmetoderna för att erbjuda dig marknadens mest avancerade betalningslösningar – i dag och i framtiden.

Få en överblick över Business Arena på 1 min.

Kundsupport

Cash Management

+358 9 6162 8177

cm.clientservices@seb.fi

Trade Finance

+358 9 6162 8340

tf.clientservices@seb.fi