Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

SEB i Finland

År 1984 öppnade SEB ett represenationskontor i Helsingfors med en personalstyrka på fyra personer.  Tio år senare, 1994, utvidgades verksamheten och representationskontoret blev formellt en filial. Idag är vi ca 300 medarbetare som jobbar på kontoret på Södra esplanaden 18 i Helsingfors absoluta kärncentrum. Vi erbjuder våra företags- och privatkunder ett stort utbud av högklassiga banktjänster så som finansiering, kapitalförvaltning och betalkort. Till kundernas förfogande finns hela SEB gruppens samlade expertis, lokalt och internationellt.  

SEB i Finland är verksam inom tre divisioner

 

Large Corporates & Financial Institutions

Divisionen Stora företag och finansiella institutioner erbjuder rådgivning och affärs- och investmentbanktjänster riktade till finska storföretag, internationella bolag med verksamhet i Finland, finansiella institutioner och bolag inom offentliga sektorn. 

Private Wealth Management & Family Office

PWMFO divisionen erbjuder omfattande finansiella tjänster, tillgång till capital markets, finansieringstjänster och skräddarsydd rådgivning till  entreprenörer, privatpersoner, professionella investerare, holding- och family office -bolag samt familjehelheter. Vår erfarna och kunniga personal erbjuder kunderna högklassig och personlig service.  

Life

Liv betjänar privatkunder, företag och institutioner med ett komplett utbud av försäkringslösningar för sparande och finansiell trygghet. Investment Management erbjuder ett komplett utbud av kapitalförvaltnings- och rådgivningstjänster. Enheten hanterar också fondförvaltning och diskretionära mandat för hela SEB.