Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

SEB i Finland

År 1984 öppnade SEB ett represenationskontor i Helsingfors med en personalstyrka på fyra personer.  Tio år senare, 1994, utvidgades verksamheten och representationskontoret blev formellt en filial. Idag är vi ca 280 medarbetare som jobbar på kontoret på Södra esplanaden 18 i Helsingfors absoluta kärncentrum. Vi erbjuder våra företags- och privatkunder ett stort utbud av högklassiga banktjänster så som finansiering, kapitalförvaltning och betalkort. Till kundernas förfogande finns hela SEB gruppens samlade expertis och det internationalla nätverket tjänster.  

SEB i Finland är verksam inom tre divisioner

 

Large Corporates & Financial Institutions

Divisionen Stora företag och finansiella institutioner erbjuder rådgivning och affärs- och investmentbanktjänster riktade till finska storföretag, internationella bolag med verksamhet i Finland, finansiella institutioner och bolag inom offentliga sektorn. 

Corporate & Private Customers

Företag och privatkunder erbjuder finansiella tjänster och rådgivning till små och medelstora företag, samt privatpersoner. Divisionen ansvarar också för private banking tjänster i Norden och Luxemburg samt för SEB:s kortverksamhet i de nordiska länderna. Vår erfarna och kunniga personal erbjuder kunderna högklassig och personlig service och vid behov skräddarsydda lösningar. 

Life & Investment Management

Liv betjänar privatkunder, företag och institutioner med ett komplett utbud av försäkringslösningar för sparande och finansiell trygghet. Investment Management erbjuder ett komplett utbud av kapitalförvaltnings- och rådgivningstjänster. Enheten hanterar också fondförvaltning och diskretionära mandat för hela SEB.