Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

En partner i såväl goda som svåra tider

Ända sedan vi grundades för 160 år sedan har vi jobbat i företagens tjänst. Vi är engagerade i att leverera kundvärde, bygger på vårt starka arv av entreprenörskap, internationellt perspektiv och långsiktigt perspektiv.

Företag och institutioner

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Vi finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider.

SEB är också internationellt sett en pionjär och föregångare inom grön finansiering. När Världsbanken emitterade den första gröna obligationen skedde detta i samarbete med SEB. Vi har fortfarande en stark position inom området för gröna företagsobligationer.

Vi fungerar som rådgivare till stora företag, institutioner och placerare. Som kund i SEB får du tillgång till hela vårt tjänsteutbud och all den erfarenhet som vårt internationella nätverk besitter. Vår internationella närvaro är stark och långsiktig. Lokalt finns vi representerade i 20 länder, från Helsingfors, Stockholm, London, New York till Singapore.