Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Hållbarhet är integrerat i allt vi gör

På SEB har vi en stark ambition att bidra till hållbar utveckling, och vi engagerar oss för att stötta våra kunder i omställningen till en bättre värld. Vi är övertygade om att företag som integrerar hållbarhet i sin verksamhet är mer framgångsrika på lång sikt.

Hållbarhet

SEB har en stark ambition att bidra till hållbar utveckling och vi är fast beslutna att stödja våra kunder i omställningen till en koldioxidsnål ekonomi.

Som bank har vi ett stort ansvar för hur vi bedriver vår verksamhet, vad vi finansierar och vad vi investerar i. Vi strävar efter att skapa långsiktigt värde ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv och hållbarhet är därför integrerat i allt vi gör. Tillsammans med våra kunder försöker vi ständigt utveckla våra affärsmodeller för att kunna uppnå en hållbarare värld.