Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Julia Kuosmanen har utsetts till chef för SEB:s PWM&FO enhet i Finland

Julia Kuosmanen har utsetts till chef för SEB:s Private Wealth Management & Family Office enhet i Finland. Kuosmanen var senast tillförordnad chef för PWM&FO och tillträdde sin nya befattning i juli. Kuosmanen ingår i SEB Finlands ledningsgrupp och i divisionen PWM&FO:s ledning.

Under sina 17 år på SEB har Julia Kuosmanen bidragit till utvecklingen av den finska verksamheten och under de senaste två åren har hon haft en stor roll i implementeringen av PWM&FO:s tillväxtstrategi i Finalnd. 

- Jag är väldigt glad och motiverad i den här nya rollen. Vi har utökat våra tjänster under de senaste åren och vi ser fortfarande många tillväxtmöjligheter och nya sätt att betjäna våra kunder, säger Kuosmanen.

SEB etablerade Private Wealth Management & Family Office divisionen för två år sedan för att ytterligare stärka sina tjänster till företagare, privatpersoner, familjer och deras investmentbolag.

- Kapitalförvaltning är fortfarande en viktig del av vårt utbud av tjänster, men vi vill erbjuda våra kunder ett bredare utbud av rådgivningstjänster inom områden som alternativa investeringar (t.ex. private equity, infrastruktur, förnybar energi, påverkan), juridiska tjänster och lån. 

- Vi tror också starkt på en närmare nordisk gemenskap, så en viktig del av vår strategi är att stärka vår nordiska närvaro och samarbetet även kunderna emellan, avslutar Kuosmanen.