Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Jutta Rahikainen utsedd till chef för Corporate Banking enheten i Finland

Jutta Rahikainen har utsetts till chef för SEB:s finska Corporate Banking-enhet. Hon tillträdde sin nya befattning den 1 september. Rahikainen är också medlem i SEB:s finska ledningsgrupp. 

Jutta Rahikainen var tidigare chef för SEB:s aktieanalys i Finland och dessförinnan hade hon ledande positioner inom både SEB:s kreditanalys och makro- och FICC-analys. Rahikainen har arbetat på SEB i 17 år och under sin långa karriär i banken har hon byggt upp en bred kunskapsbas och ett stort nätverk. 

- Det är ett stort nöje för mig att få vara en del av SEB Finlands talangfulla corporate banking team. Som aktieanalytiker har jag följt finska börsbolag under snart två decennier. En period som har varit väldigt händelserik, men också lärorik. Jag ser fram emot att jobba med företagslandskapet ur ett nytt perspektiv, säger Jutta Rahikainen.