Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Kunderna utsåg SEB till Finlands bästa företagsbank i Prosperas undersökning

Kunderna har utsett SEB till bästa företagsbanken i Finland i en årlig kundnöjdhetsundersökning som utförs av Prospera.

SEB har förbättrat sina poäng från år till år i undersökningen under de senaste tre åren. Skillnaderna mellan toppbankerna har varit små under de senaste åren och SEB:s placering var fjärde i fjolårets undersökning.

- Som vi har sett tidigare är konkurrensen mellan bankerna tuff. Det gynnar även vår kunder. Vi har satsat hårt på kundbetjäningen och det är väldigt glädjande att se att kunderna uppskattar våra ansträningar. Vi vill rikta ett varmt tack till kunderna för den positiva responsen, säger Marcus Nystén, SEB:s landschef i Finland. – Finland är en viktig marknad i SEB koncernen och vi strävar till att årligen utöka sortimentet av tjänster för storföretag.

Prospera Corporate Banking -undersökningen i Finland utfördes under perioden september-november dels digitalt och dels som telefonintervjuer. I undersökningen deltog 56 företag som representerades av ekonomi- eller finansdirektören. Undersökningen lät bedöma banker som är verksamma i Finland.

Mera om undersökningen finns på Prosperas nätsidor.