Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Prospera: SEB bäst på aktieanalys och mäklartjänster

Institutionella investerare i Finland har rankat SEB som bästa leverantör av aktieanalys och mäklartjänster i Prosperas årliga kundnöjdhetsundersökning.

SEB rankades som bäst i kategorin Research & Advisory och nådde historiska 12 topplaceringar av 17 möjliga i analyssektorerna.  

- Vi är stolta över vårt utmärkta resultat och det erkännande vi har fått från våra kunder. Förstaplatsen i Prosperas undersökning är ett bevis det långsiktiga och kundfokuserade arbete som vårt proffsiga team gör. Målsättningen är att behålla vår position som den viktigaste motparten för våra kunder också i framtiden, säger Artem Beletski, Head of Research.

Prosperas kunsundersökning Domestic Equity genomfördes under november-december genom intervjuer i Finland. Mer än 20 olika investeringsorganisationer deltog i undersökningen. Undersökningen utvärderade alla större finska leverantörer av aktieanalys och mäklartjänster.