Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

SEB bästa bank i Prosperas Sustainability Advisor undersökning

I en undersökning utförd av Prospera fick SEB pris som Finlands främsta rådgivare inom hållbarhet. I samma undersökning rankades SEB som etta även i Sverige, Danmark och på nordisk nivå.

Sustainability Advisor utmärkelsen baserar sig på 30 olika Prospera undersökningar och det sammanlagda resultatet av hållbarhetsfrågorna. Undersökningarna är gjorda 2021 och respondenterna uppgår till närmare 1 900 företag och institutioner i de nordiska länderna. Hållbarhetsundersökningen är således en del av en större helhet av områdesundersökningar.

- Resultatet visar att vi har varit aktiva gällande hållbarhetsfrågor och att våra kunder, oberoende om det gäller företag eller institutionella kunder, upplever oss som tydliga och relevanta. Jag tycker också att framgången speglar SEB:s kultur och vårt engagemang för både hållbarhet och våra kunder, konstaterar Anssi Kiviniemi, hållbarhetschef i Finland.