Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

SEB etta i Prosperas undersökning av finska företagsbanker

SEB har utsetts till Finlands bästa företagsbank i den årliga Corporate Banking kundnöjdhetsundersökningen som utförs av Prospera.

- Kärnan i vår strategi är att stöda finska företag och hela landets näringsliv med kapital och rådgivning. Därför är jag särskilt tacksam för det förtroende och erkännande som kunderna har gett oss genom den här undersökningen, säger Ruut Pihlava, landschef för SEB i Finland. 

Det här är tredje året i följd som SEB tar hem förstaplatsen i Prosperas undersökning av företagsbanker. I år delar SEB segern med OP. 

- Vi riktar ett varmt tack till våra företagskunder för förtroendet. Att finnas till för kunderna och samarbeta i alla marknadssituationer är något som vi prioriterar väldigt högt i vårt arbete, säger Jutta Rahikainen, chef för Corporate Banking i Finland. 

Prospera Corporate Banking undersökningen genomfördes i Finland i september-november 2023 i form av både webbaserade svar och telefonintervjuer. 55 företagsrepresentanter svarade på enkäten. Respondenterna var antingen ekonomi- eller finanschef i sina bolag.

Undersökningen omfattar banker som är verksamma i Finland.