Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

SEB försvarar förstaplatsen som bästa hållbarhetsrådgivare i Finland

SEB rankas för tredje året i rad som bäst på hållbarhetsrådgivning när stora företag och finansiella institutioner i Norden bedömer sina banker. SEB rankas som nummer ett inte bara i Finland och Sverige, utan även totalt i Norden.

Sustainability Advisor undersökningen bygger på 32 olika Prospera-undersökningar, där frågorna gällande hållbarhet har aggregerats. Undersökningarna genomfördes under 2022 och besvarades av nästan 1 900 företag och institutioner i de nordiska länderna. Det handlar dels om de breda undersökningarna Corporate och Institutional Banking, dels om separata undersökningar för olika produktområden.

-Det är oerhört glädjande att se hur SEB:s kunder i hela banken och över produktgränserna ser positivt på vårt engagemang och tycker att vårt hållbarhetsarbete är värdefullt och relevant. När världen och marknaderna upplevs som turbulenta ökar betydelsen av nära kundrelationer och kontinuerlig och relevant rådgivning, säger Anssi Kiviniemi, hållbarhetschef för SEB i Finland.