Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

SEB rankas som bästa hållbarhetsrådgivare i Finland

I Prosperas färska rapport Sustainability Advisor 2023 rankas SEB för fjärde året i rad som bästa hållbarhetsrådgivare i Finland av stora företag och finansiella institutioner. Kunderna rankade SEB:s rådgivning som den bästa inte bara i Finland, utan även i Sverige, Danmark och Norden totalt. 

- Resultatet visar att vi har lyckats behålla vår position som en relevant partner för kunderna i hållbarhetsfrågor och att vi kan erbjuda högklassig sparring både gällande rådgivning och produkter, säger Anssi Kiviniemi, hållbarhetschef på SEB Finland.

Sustainability Advisor undersökningen baseras på 32 olika Prospera studier, vars hållbarhetsdelar har sammanförts. Undersökningarna har genomförts under 2023 och har besvarats av mer än 1900 företag och institutioner i de nordiska länderna. Resultatet är alltså en sammanvägning av separata undersökningar från olika produktområden.

Här kan du läsa mera sebgroup.com