Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Next Generation

Våra kundrelationer är långsiktiga och spänner över generationer. Därfär är det viktigt för oss att vi lär känna den yngre generationen i våra kundrelationer. 

I SEB har vi alltid arbetat långsiktigt och våra kundrelationer spänner ofta över generationer. Vi känner ansvar för att en ny och yngre generation får den introduktion som behövs för att såväl tillgångar som värderingar på sikt ska bevaras och övergå i trygga händer. 

Next Gen webinarier

Eventserien Next Gen riktar sig till en yngre generation med intresse för placeringar.

Hör du själv till målgruppen eller har du i din närkrets ungdomar som skulle vara intresserade av att delta? Vi börjar från grunden vilket betyder att du inte behöver kunskap eller erfarenhet av aktiemarknaden för att kunna delta. Man kan delta i alla eller i enskilda webinarier. Webinariet arrangeras på finska.

Det första webinairet "Placera på aktiemarknaden – analytikern och strategen tipsar hur" ordnades 24 augusti 2021 och fick ett mycket positivt mottagande. Över 60 unga deltog i tillfället.

Det andra Next Gen tillfället ordnades 27.10.2021 med temat Ansvarsfulla placeringar. 

Närmare information om följande webinarie i Next Gen serien får du av din private banker.