Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Studerande och nyutexaminerade

Det finns många vägar in till oss på SEB. Du kan hitta lediga tjänster i de länder vi är verksamma eller så kan du söka till något av våra internship -program. Vi kan erbjuda dig spännande utmaningar och karriärmöjligheter över hela världen. Via vårt internationella nätverk kan du utveckla din talang i många olika riktningar.

Internship- och traineeprogram 

SEB i Finland erbjuder studerande och nyutexaminerade olika praktikprogram som varar 3-9 månader. I alla program får du bekanta dig med SEB:s olika divisioner och träna upp dina kunskaper inom ett  särskilt område med hjälp av erfarna kollegor. De lokala praktikprogrammmen, som du naturligtvis får lön för erbjuder en unik möjlighet att bygga upp en karriär inom branschenoch en värdefull arbetserfarenhet. 

Läs om våra internship och trainee program 

Sommarjobb

Utöver praktikprogramme kan vi erbjuda sommarjobb enligt behov. Sommarjobben öppnar vanligtvis för ansökningar i januari-april.

Sommarjobb lediganslås under linken Lediga tjänster

Examensarbete

Du som är på slutrakan med dina studier i universitet eller yrkeshögskola har möjlighet att göra ditt slutarbete eller pro gradu-avhandling i form av ett projektarbete för SEB. Projektarbetet är ett bra sätt att bekanta sig med bankens verksamhet och personal. Vår målsättning är att på bästa möjliga sätt ta vara på möjligheterna som samarbetet med universitets- och yrkeshögskolestuderande för med sig. Vi har stor respekt för begåvade studerandes kunskaper och fräscha infallsvinklar.

Kontakta oss om du har en idé som du kan utveckla till en avhandling eller ett projekt i samarbete med SEB.  

Kontakta vår personalavdelning

Är du intresserad av att jobba i SEB? Ta kontakt med vår HR-avdelning.