Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

SEB går med i Inklusiiv – nätverket för ökad mångfald på jobbet

SEB har startat ett samarbete med Inklusiiv, ett nätverk som verkar för mångfald och inkludering i arbetslivet.

Inklusiiv grundades 2019 med en klar mission; att göra kunskap och information om mångfald i arbetsmiljöer tillgänglig för alla, samt att hjälpa organisationer i deras förändring. Även om företagsvärlden är medveten om den strategiska betydelsen av mångfald, jämlikhet och inkludering så sker inte förändring över en natt. Där kommer Inklusiiv in som stöd och hjälp för företag och organisationer.

- Samarbetet med Inklusiiv är ett viktigt steg som markerar att vi fortsätter att främja mångfald i vår egen arbetsgemenskap. Vi hoppas att Inklusiiv stöder, men också utmanar oss, då vi utvecklar våra arbetssätt i DEI-relaterade (från engelska diversity, equity och inclusion) frågor, säger Marcus Nystén, landschef för SEB i Finland.

- Arbetet för ökad mångfald inom koncernen inleddes redan 2017 och i maj deltog SEB för första gången i EU:s temamånad om mångfald och inkludering. Jag hoppas och tror att vårt samarbete med Inklusiiv ska ge oss ny kunskap och hjälpa oss att lokalt hitta nya metoder och bästa praxis i arbetet, säger HR-partner Iina Näsman.