Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Family Office

SEB Family Office on luotettava kumppani yrittäjille ja perheille. Palvelumme on yksi edistyneimmistä ja räätälöity asiakkaille, joilla on monimuotoinen varallisuusrakenne. Tarjoamme erikoistuneen, kokeneiden asiantuntijoiden tiimin sekä pääsyn koko SEB:n osaamiseen ja eksklusiivisiin sijoitusmahdollisuuksiin Suomessa ja kansainvälisesti.

SEB Family Office on suunnattu perhekokonaisuuksille, joissa yleensä on osallisena useampi perheen jäsen ja sijoitustoiminta kanavoidaan heidän yhdessä omistamansa holding-sijoitusyhtiön/-yhtiöiden kautta. Sijoitustoiminta on ammattimaista ja tavoitteena on pitkäaikainen varallisuuden kasvattaminen.

Olemme vahva strateginen yhteistyökumppani, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen, keskitetyn ja kustannustehokkaan palvelun perheesi tarpeisiin. Keskitymme perheen omistamien varojen ja varallisuuden hallintaan, mukaan lukien mm. kokonaisvaltaisen varainhoidon, wealth planning- & juridiset palvelut, seuraavan sukupolven perehdyttämisen sekä rahoitusratkaisut.

SEB on ollut vahvasti mukana ESG- sijoittamisessa koko 2000-luvun ajan ja toimintamme kattaa hyvin mm. ESG-sijoittamisen ajankohtaiset teemat.