Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB Helsingin sivuliikkeen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee seb.fi -sivustoa ja se on laadittu 1.12.2020. Pyrimme aina tuotteiden ja palveluiden parhaaseen mahdolliseen saavutettavuuteen kaikkien käyttäjien osalta. Itsearviomme mukaan verkkosivumme täyttävät saavutettavuusvaatimukset suurelta osin, ja havaittujen puutteiden osalta jatkamme edelleen verkkosivujen saavutettavuuden parantamista.

Saavutettavuuspalaute

Mikäli haluat kommentoida saavutettavuuspuutteita, otathan ensin meihin yhteyttä palveluntarjoajana. Palaute on meille arvokasta ja pyrimme parantamaan palveluiden saavutettavuutta sekä korjaamaan puutteet.

Viranomaisyhteydenotto

Otathan aina ensin meihin yhteyttä, jos havaitset puutteita verkkopalveluidemme saavutettavuudessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta 14 päivän kuluessa, voit ottaa yhteyttä myös valvovaan viranomaiseen eli Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla kerrotaan, miten ilmoitus tehdään ja miten asia käsitellään.


Etelä-Suomen aluehallintovirasto 
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
Vaihde 0295 016 000
saavutettavuus@avi.fi
www.saavutettavuusvaatimukset.fi