Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Structured Finance - Finansiering av infrastrukturprojekt

SEB:s Structured Finance-grupp är en ledande projekt- och infrastrukturfinansiär i Norden. Vi erbjuder rådgivning och finansiering till företag och institutioner. 

Leveraged Finance

Leveraged Finance arrangerar lån och hanterar risker så att kapitalinvesterare, företag eller onoterade bolagsinvesterare som köper upp europeiska bolag kan få hävstångseffekt på sin investering. Teamet drar upp riktilinjer, strukturerar och förverkligar bilaterala och syndikerade låneförbindelser för kapitalinvesterare och de företag som är förmål för investeringen. Utbudet omfattar både prioriterade och icke-prioriterade lån samt super senior kreditlimiter då vi arbetar i samarbetar med High Yield Bond team.

Project & Infrastructure Finance

Project & Infrastructure Finance-teamet står till tjänst då kapitalinvesterare, företags- eller institutionskunder, som investerar i infrastruktur behöver skräddarsydd finansiering. Vi arrangerar finasiering av projekt eller företagsköp i kapitalintensiva branscher, vanligen inom energi-, trafik-, eller telecomsektorn.  

Vi är en ledande projekt- och infrastrukturfinansiär i Norden och vårt arbetfält är hela Nordeuropa. SEB:s PIF-team finns förutom i Helsingfors även i Stockholm, Frankfurt, Oslo, London och i Köpenhamn.