Hoppa till sökfunktionen Hoppa till innehållet

Du behöver använda en annan webbläsare. För att kunna använda våra internettjänster kan du istället använda någon av de här webbläsarna: Apple Safari, Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Din karriär i SEB

SEB i Finland har ett starkt fokus på stora företag och investment banking, betalkort samt kapitalförvaltning för privatpersoner. Ca 70 personer arbetar med inom affärsstödet med funktioner som gör det möjligt för divisionerna att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. 

Finance & Advisory befattningar

I finance & advisory roller arbetar bankens affärsproffs vars branschkännedom och erfarenhet är stommen i våra kundrelationer med företag  och organisationer. Kundernas behov och tillit, kvaliteten på vårt arbete och medarbetarnas personliga företagaranda är utgångspunkten för att vi ständigt ska kunna utveckla och förbättra våra tjänster. Inom företagsdivisionen behöver och uppskattar vi kunninga analytiker, kundkontakter (Client Associate) och kundansvariga (Client Executive), produktspecialister och försäljare. I vårt erbjudande till privatpersoner anställer vi t ex Private Bankers och inom SEB Kort kan du arbeta som t ex Key Account Manager.

Affärsstöd

Vi behöver kontinuerligt nya experter inom nicheområden och vi uppskattar personer som är intresserade av att lära sig nya sakeroch dela med sig av sin kunskap. Vi behöver lagspelare som möjliggör att samarbetet mellan olika funktioner fungerar smidigt. Inom affärsstödsfunktionerna anställer vi IT och back office personal, vi behöver personal till riskkontroll och ekonomiavdleningen, jurister och HR-experter.