Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Tämä on SEB

SEB on johtava pohjoismainen rahoituspalveluiden tarjoaja. Toimintaamme ohjaa vahva usko siihen, että yrittäjähenkisyys ja luovuus ovat avaintekijöitä paremman maailman rakentamisessa.

 

SEB antaa ihmisille mahdollisuuden toteuttaa unelmansa, tavoitteensa ja liikeideansa. Pohjoismaiden johtavana kansainvälisesti toimivana yrityspankkina, innovaatio ja yrittäjyys ovat osaa DNA:tamme.

300
SEB työllistää Suomessa 300 henkilöä.
17,500
Työntekijöiden lukumäärä maailmalla.
1,8 milj.
Asiakkaita maailmassa, yksityishenkilöistä yrityksiin

Mitä me teemme?

Olemme asiakkaillemme kumppani, joka seisoo asiakkaiden rinnalla niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Meillä asiakkaat ovat aina etusijalla, sillä tiedämme, että pitkäjänteisyys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat kannattavia. Meillä on aktiivinen rooli paikallisten yhteisöjen kehittämisessä, joissa rakennamme vahvoja asiakassuhteita. Ruotsissa ja Baltiassa tarjoamme taloudellista neuvontaa ja laajan valikoiman rahoituspalveluja. Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa toiminnan painopiste on yritysten ja instituutioiden pankkipalveluissa, sekä Family Officessa.

 

Mihin uskomme

Asiakas ensin

Asetamme asiakkaidemme tarpeet etusijalle ja pyrimme aina tuottamaan asiakkaille todellista lisäarvoa.

Sitoutuneisuus

Olemme henkilökohtaisesti omistautuneet asiakkaidemme menestykseen ja kannamme vastuun omasta toiminnastamme. 

Yksinkertaisuus

Pyrimme yksinkertaistamaan sitä, mikä tuntuu monimutkaiselta. Arvostamme asiakkaidemme aikaa, ja pyrimme siksi olemaan tavoitettavissa, suoraviivaisia ja avoimia.

Yhteistyö

Yhdessä saavutamme enemmän. Jaamme tietoa keskenämme, haastamme toisiamme ja opimme ryhmässä toimimisen kautta.

 

Mitä haluamme saavuttaa

Tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua. 

Ilmoituskanava – Whistleblowing

Ryhmän palkitsemisstrategia

SEB:n palkitsemisjärjestelmän tavoitteena on houkutella, sitouttaa ja motivoida oikean kompetenssin omaavia työntekijöitä, jotka näin myötävaikuttavat pankin pitkäaikaiseen menestykseen. Palkitseminen kannustaa hyvään työsuoritukseen ja terveeseen riskinottoon asiakkaiden ja osakkeenomistajien odotusten mukaisesti. Palkitseminen perustuu kokemukseen ja työsuoritukseen, ja luo lisäarvoa edistämällä pitkäaikaista sitoutumista. 

Lue lisää konsernin sivuilla

 

Haluatko tietää lisää SEB:stä? 

sebgroup.com -verkkosivuilla löydät konsernin kaikki analyysit ja raportit, Investor Relations -sivut, kattavaa tietoa vastuullisuustyöstämme, uramahdollisuudet ja paljon muuta.

Siirry sebgroup.com