Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB yhteiskunnassa

SEB:ssä yrittäjähenkiset ihmiset ovat lähellä sydäntämme. Kestävä yrittäjyys tarkoittaa meille yhteisöaloitetta tai liikeideaa, jolla on ytimessä pitkäaikainen positiivinen vaikutus yhteiskuntaamme ja maailmaamme.

Olemme sitoutuneet tukemaan aloitteita, jotka ajavat sekä yrittäjyyttä että kestävyyttä. Siksi tuemme mielellämme niitä, jotka luovat seuraavan suuren asian osallistavassa maailmassa, toimivassa ympäristössä tuleville sukupolville. Yhteistyössä panostamme kolmeen alueeseen: Yrittäjyysosaamiseen ja innovaatioon, monimuotoisuuteen, osallisuuteen ja tasa-arvoon, sekä ilmastovaikutuksiin.

Changing the entreprenorm

Jo neljättä vuotta peräkkäin nostammen esiin taloudellisen tasa-arvon merkitystä hyvinvoivassa yhteiskunnassa. Tänä vuonna keskitymme tasa-arvoiseen yrittäjyyteen. Ruotsissa vain 30 prosenttia yritysten omistajista on naisia. Tämä johtuu osittain normeista ja ennakkoluuloista, jotka estävät naisia pääsemästä verkostoihin ja rahoitukseen. Me SEB:ssä haluamme muuttaa yrittäjänormia. Jotta yhä useammat naiset voivat toteuttaa ideoitaan, johtaa, omistaa ja muokata tulevaisuutta.

Yhteistyökumppanimme Suomessa