Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon.

SEB yhteiskunnassa

SEB:ssä yrittäjähenkiset ihmiset ovat lähellä sydäntämme. Kestävä yrittäjyys tarkoittaa meille yhteisöaloitetta tai liikeideaa, jolla on ytimessä pitkäaikainen positiivinen vaikutus yhteiskuntaamme ja maailmaamme.

Olemme sitoutuneet tukemaan aloitteita, jotka ajavat sekä yrittäjyyttä että kestävyyttä. Siksi tuemme mielellämme niitä, jotka luovat seuraavan suuren asian osallistavassa maailmassa, toimivassa ympäristössä tuleville sukupolville. Yhteistyössä panostamme kolmeen alueeseen: Yrittäjyysosaamiseen ja innovaatioon, monimuotoisuuteen, osallisuuteen ja tasa-arvoon, sekä ilmastovaikutuksiin.

Ownership is freedom

Naiset omistavat vähemmän kuin miehet. Tilastot ovat selkeät, mutta meillä on valta muuttaa niitä. Tietoisilla valinnoilla ja uusilla ajattelutavoilla voimme luoda taloudellisesti tasa-arvoisemman yhteiskunnan, jossa enemmän naisia tuntee vapauden omistaa. Vapaus ostaa koti, aloittaa sijoittaminen tai perustaa yritys. Yhdessä voimme muuttaa tilastoja.

Yhteistyökumppanimme Suomessa