Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB vahvistaa asemiaan yrityskorttimarkkinoilla Pohjoismaissa

SEB Kort ja Nets ovat solmineen sopimuksen, jolla SEB Kort ostaa Netsin Business Eurocard –liiketoiminnan Suomessa. SEB:stä tulee kaupan myötä johtava toimija yrityskorttimarkkinoilla kaikissa Pohjoismaissa.

– SEB Kort on jo vuosikymmenien ajan kehittänyt johtavia maksamisratkaisuja yritysmarkkinoille. Kaupan myötä voimme liittää Netsin Business Eurocard -toiminnot pohjoismaiseen korttiliiketoimintaamme ja samalla kehittää vahvaa yrityskorttitarjontaamme entistäkin kattavammaksi. Toivotamme tervetulleiksi uudet suomalaiset Business Eurocard -asiakkaamme, joille laaja palvelutarjontamme aukeaa heti vuoden 2015 alussa, kertoo Lennart Erlandson, Head of SEB Kort.

– Olen hyvin tyytyväinen tähän sopimukseen. SEB:lla on mittava kokemus kansainvälisestä yrityskorttiliiketoiminnasta. He myös tuntevat Suomen markkinat ja heillä on olemassa oleva organisaatio täällä. Olemme vakuuttuneita, että SEB:n kanssa asiakkaidemme on hyvä jatkaa liiketoimintaansa. Uskomme myös, että SEB tarjoaa siirtyville työntekijöillemme hyvän uuden kodin sekä avaimet menestyksekkääseen tulevaisuuteen, kertoo Mikko Pilkama, Senior Vice President, Issuing Services, Nets Oy:ltä.

Liiketoiminta siirtyy Netsiltä SEB Kortille 1 huhtikuuta 2014 alkaen.

SEB Kort

SEB Kort on yksi Pohjoismaiden johtavista korttiyrityksistä ja SEB:n täysin omistama tytäryhtiö. Liiketoimintaa harjoitetaan tytäryhtiöiden kautta Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. SEB Kortin tuotteet perustuvat Eurocard, MasterCard, Visa, Diners Club ja Euroline tuotemerkkeihin. SEB Kortilla on 660 työntekijää, jotka sijaitsevat konttoreissamme Tukholman lisäksi Oslossa, Kööpenhaminassa ja Helsingissä.

Nets

Nets on erikoistunut digitaalisten arvojen hallintaan tuottamalla strategisia konsultointipalveluja ja IT-ratkaisuja. Mahdollistamme yhteiskunnan tehokkaamman toiminnan ja asiakkaidemme liiketoiminnan optimoinnin käsittelemällä rahaa, tietoa ja henkilötietoja digitaalisesti. Meillä on yksi Euroopan laajimmista tuotevalikoimista ja tavoitteenamme on olla yhä vahvempi kumppani asiakkaillemme tukemalla heidän liiketoimintansa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Konserni työllistää 2 700 työntekijää viidessä maassa (Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi, Viro) ja sen vuotuinen liikevaihto on 850 miljoonaa euroa. Nets Oy (ent. Luottokunta Oy) on ollut osa Nets-konsernia 31.10.2012 lähtien. Lue lisää meistä www.nets.eu

Lisätietoa

Tommi Lassila, Branch Manager SEB Kort Finland, +358503005898 tommi.lassila@seb.fi
Lennart Erlandson, Head of SEB Kort, +46705137111 lennart.erlandson@seb.se
Kerstin Ottosson, Communication Officer SEB Kort, +46706605200 kerstin.ottosson@seb.se

Lehdistötiedote pdf