Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB Private Banking sai arvostetun palkinnon

Jo neljäntenä vuotena peräkkäin, SEB on voittanut Global Private Banking palkinnon parhaana pohjoismaisena pankkina Private Banking -palveluissa.

Jo neljäntenä vuotena peräkkäin, SEB on voittanut Global Private Banking palkinnon parhaana pohjoismaisena pankkina Private Banking -palveluissa. Tänä vuonna SEB sai myös palkinnon parhaana Private Bank- palvelujen tarjoajana Ruotsissa. Palkinnon jakavat ''The Banker'' lehti ja "PWM" (Professional Wealth Management), jotka molemmat kuuluvat The Financial Times ryhmään. Palkinto jaettiin Genevessä aiemmin marraskuussa

- Tuntuu tietysti erittäin hyvältä jälleen kerran vastaanottaa tämä arvostettu tunnustus. Tämä on vahvistus siitä että olemme onnistuneet tarjoamaan korkeatasoista palvelua ja hyviä tuotteita meidän private banking –asiakkaille, sanoo Carola Nilsson, SEB Private Bankingin johtaja Suomessa.

Tutkimus perustuu Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa toimivien rahoitusalan edustajien asiantuntijapaneelin tekemään arviointiin. Analyysi perustuu vuosittaiseen Scorpio Partnership:in toteuttamaan avaintutkimukseen sekä SEB:n jättämiin vastauksiin laajassa hakemuslomakkeessa, ja asiakkaiden mielipiteisiin. Tuomaristo kehuu SEB:n neuvonnan laatua, innovaatio kapasiteettia ja pyrkimystä vastata asiakkaiden tarpeisiin.

Kysely lanseerattiin vuonna 2009 ja SEB osallistui ensimmäisen kerran vuonna 2010.