Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB palvelee normaalisti myös nyt poikkeusoloissa

Koronavirus herättää huolta meissä kaikissa. SEB-konsernissa on varauduttu perusteellisesti koronaviruspandemian aiheuttamiin riskeihin sekä toimintaympäristön muutoksiin. Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia, jotta voimme huolehtia asiakkaidemme ja työntekijöidemme hyvinvoinnista.

Koronaviruksen osalta olemme tehneet useita varautumistoimenpiteitä. Olemme tunnistaneet toimintamme kannalta kriittiset funktiot, ja näiden toimintakyvyn varmistamiseksi olemme muun muassa ottaneet käyttöön useassa maassa, myös Suomessa, varatoimitilat. Näihin tiloihin on sijoitettu osa liiketoiminnan kannalta kriittisistä toiminnosta. Olemme lisäksi ottaneet laajasti käyttöön etätyöskentelyn.

SEB:llä on toimintoja ympäri maailman ja liiketoimintaprosesseja voidaan hoitaa useista eri lokaatioista, mikä osaltaan pienentää riskejä. Liikematkustamisen lopetimme jo helmikuun lopulla.

Pankeilla on tärkeä rooli yhteiskunnan toimivuuden kannalta, ja haluamme olla asiakkaidemme tukena myös vaikeina aikoina. Toimistomme Helsingissä ja ympäri maailmaa ovat normaalisti auki, mutta toistaiseksi suosittelemme asioimaan kanssamme puhelimitse tai erilaisten sähköisten kanavien kautta.

Voit olla yhteydessä suoraan omaan yhteyshenkilöösi tai soittaa meille: puhelinvaihde +358 9 6162 8000, SEB Life asiakaspalvelu 0800 90805, SEB Kort puhelinvaihde +358 9 693 99301.