Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Annika Falkengren-vuoden 2012 European Banker of the Year

SEB:n konsernijohtaja Annika Falkengrenille on myönnetty vuoden 2012 European Banker of the Year -tunnustus.

SEB:n konsernijohtaja Annika Falkengrenille on myönnetty vuoden 2012 European Banker of the Year -tunnustus. Hän on ensimmäinen pohjoismaalainen, joka on palkittu tällä arvostetulla tunnustuksella. Palkinto on mennyt aiempina vuosina maineikkaille talouden asiantuntijoille kuten Deutsche Bankin Josef Ackermannille, Luxembourgin pääministeri Jean-Claude Junckerille ja Euroopan Keskuspankin Jean-Claude Trichetille.

Valitsijaraati koostuu kahdestakymmenestä arvostettujen lehtien taloustoimittajasta ympäri maailmaa. Ryhmä sai alkunsa vuonna 1993 saksalaisen viestintäyhtiö Maleki Groupin aloitteesta. Lähes kahden vuosikymmenen ajan ryhmä on jakanut European Banker of the Year -tunnustusta ansioituneille eurooppalaisille finanssialan johtajille.

Palkinnonjakotilaisuus pidetään Frankfurtissa marraskuussa 2013. Palkinnon jakaa vuoden 2011 voittaja Baron David de Rotschild Rotschild Groupista.