Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Asiakkaat arvioivat SEB:n Suomen parhaaksi yrityspankiksi Prosperan tutkimuksessa

Asiakkaat arvioivat SEB:n Suomen parhaaksi pankiksi vuotuisessa Prosperan Corporate Banking -asiakastyytyväisyyskyselyssä.

SEB on nostanut arvosanojaan vuosi vuodelta kolmen vuoden ajan. Kärkipankkien erot ovat olleet viime vuosina pienet, ja vuosi sitten SEB sijoittui vastaavassa tutkimuksessa neljänneksi.

- Tulokset osoittavat jälleen, että kilpailu pankkien välillä on kovaa. Siitä on hyötyä myös meidän asiakkaille. Olemme panostaneet kovasti asiakastyöhön ja on hienoa huomata, että asiakkaat myös arvostavat sitä. Kiitämme asiakkaitamme saamastamme positiivisesta palautteesta. Suomi on SEB:lle tärkeä markkina-alue, ja pyrimme laajentamaan suuryrityksille tarjottavia palveluitamme vuosi vuodelta, SEB:n Suomen maajohtaja Marcus Nystén toteaa.

Prospera Corporate Banking -tutkimus tehtiin Suomessa syys-marraskuun aikana sähköisesti ja puhelinhaastatteluina. Kyselyyn vastasi 56 yrityksen edustajaa. Vastaajat olivat joko talous- tai rahoitusjohtajia. Tutkimuksessa arvioitiin Suomessa toimivia pankkeja.

Lue lisää Prosperan verkkosivuilta.