Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Asiakkaat arvioivat SEB:n Suomen parhaaksi yrityspankiksi Prosperan tutkimuksessa

Asiakkaat arvioivat SEB:n Suomen parhaaksi pankiksi vuotuisessa Prosperan Corporate Banking -asiakastyytyväisyyskyselyssä.

- Suomalaisten yritysten ja liike-elämän tukeminen sekä rahoittajana että neuvonantajana on strategiamme ytimessä. Tämän vuoksi olen erityisen kiitollinen asiakaskunnalta saadusta luottamuksesta ja tunnustuksesta, SEB:n Suomen maajohtaja Ruut Pihlava toteaa.

Tänä vuonna SEB jakoi ykkössijan yhdessä OP:n kanssa. Tämä oli kolmas kerta peräkkäin, kun SEB on sijoittunut ensimmäiseksi vastaavassa tutkimuksessa.

- Haluamme lämpimästi kiittää yritysasiakkaitamme luottamuksesta. Olemme panostaneet siihen, että olemme mahdollisimman lähellä auttamassa asiakkaitamme tiiviin yhteistyön muodossa, kaikissa markkinatilanteissa, Jutta Rahikainen, Head of Corporate Banking, toteaa.

Prospera Corporate Banking -tutkimus tehtiin Suomessa syys-marraskuun aikana sähköisesti ja puhelinhaastatteluina. Kyselyyn vastasi 55 yrityksen edustajaa. Vastaajat olivat joko talous- tai rahoitusjohtajia. Tutkimuksessa arvioitiin Suomessa toimivia pankkeja.