Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Julia Kuosmanen on nimitetty SEB:n Suomen Private Wealth Management & Family Office -yksikön johtajaksi

Julia Kuosmanen on nimitetty SEB:n Suomen PWM&FO-yksikön johtajaksi. Kuosmanen toimi viimeksi PWM&FO-yksikön vt. johtajana ja aloitti uudessa tehtävässään heinäkuussa. Kuosmanen on sekä Suomen maajohtoryhmän että PWM&FO:n divisioonajohtoryhmän jäsen.

Julia Kuosmanen on 17 vuoden aikana SEB:ssä osallistunut Suomen liiketoiminnan kehittämiseen ja ollut merkittävässä asemassa PWM&FO:n kasvustrategian toteuttamisessa viimeisten kahden vuoden aikana.

- Olen erittäin innoissani ja motivoinut tässä uudessa tehtävässä. Olemme viime vuosina laajentaneet palveluitamme ja näemme edelleen paljon kasvumahdollisuuksia ja uusia tapoja palvella asiakkaitamme, Kuosmanen toteaa.

SEB perusti kaksi vuotta sitten Private Wealth Management & Family Office -yksikön vahvistaakseen entisestään palveluitaan yrittäjille, yksityishenkilöille, perheille ja heidän sijoitusyhtiöilleen.

- Varainhoito on edelleen keskeinen osa palveluitamme, mutta haluamme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa neuvonantoa esimerkiksi vaihtoehtoisiin sijoituksiin (mm. pääomasijoitukset, infrastruktuuri, uusiutuva energia, vaikuttavuus), lakipalveluihin ja lainoihin.

- Uskomme myös vahvasti pohjoismaisen yhteisön tiivistämiseen, joten tärkeä osa strategiaa on vahvistaa pohjoismaista läsnäoloa ja yhteistyötä myös asiakkaiden kesken, Kuosmanen päättää.