Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Jutta Rahikainen on nimitetty SEB:n Suomen Corporate Banking -yksikön johtajaksi

Jutta Rahikainen on nimitetty SEB:n Suomen Corporate Banking -yksikön johtajaksi. Hän aloitti uudessa tehtävässään 1. syyskuuta. Rahikainen on SEB:n Suomen maajohtoryhmän jäsen. 

Jutta Rahikainen toimi aiemmin SEB:n Suomen Equity Researchin vetäjänä ja sitä ennen hän on toiminut johtavissa tehtävissä sekä SEB:n Credit Research - että Macro & FICC Research -yksiköissä. Rahikainen on työskennellyt SEB:ssä 17 vuotta, ja tuona aikana hän on luonut sekä laajan osaamisen että verkoston. 

- On ilo ja kunnia päästä osaksi SEB Suomen osaavaa yrityspankkitiimiä. Olen osakeanalyysissa ollut muutaman vuosikymmenen ajan tekemisissä suomalaisten pörssiyritysten kanssa. Ajanjakso, johon kuuluu monta vaihderikasta ja opettavaista suhdannetta. Odotan innolla, että pääsen näkemään yrityskenttää uudesta näkökulmasta SEB:n yrityspankkitoiminnan kautta, toteaa Jutta Rahikainen.