Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Kuukausikatsaus: Heikko tilastokuukausi, keskuspankkituki otsikoissa

Heikot taloustilastot ja jonkin verran muuttunut keskuspankkipolitiikka ja odotukset keskuspankkitoimista aiheuttivat sijoitusmarkkinoilla epävarmuuksia kuukauden aikana, mutta riskinottohalukkuus on säilynyt ennallaan.

Heikot taloustilastot ja jonkin verran muuttunut keskuspankkipolitiikka ja odotukset keskuspankkitoimista aiheuttivat sijoitusmarkkinoilla epävarmuuksia kuukauden aikana, mutta riskinottohalukkuus on säilynyt ennallaan. Suurimmat liikkeet nähtiin valtionlainoissa, kun sijoittajat purkivat valtionlainapositioitaan Euroopassa. Osakemarkkinoilla kurssit palautuivat huhtikuun lopun ja toukokuun alun heikon jakson, jälkeen kun keskuspankkiodotukset tukivat kursseja ja toisaalta negatiivisia ajureita ei tullut kuvaan mukaan. Euroopan ja Yhdysvaltain osakemarkkinat tuottivat euroissa mitattuna noin 3 prosenttia kun kotimaan pörssi nousi vajaan prosentin.

Lue kesäkuun katsaus tästä