Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

”Kuuma sijoituskohde”

Helsingin Sanomat uutisoi viime viikolla, kuinka musiikin tekijänoikeuksista on tullut kuuma ja kasvava sijoituskohde, johon talouden suhdanteet eivät juuri vaikuta. SEB tarjoaa tämän sijoitusmahdollisuuden yhdessä Pophousen kanssa.

- Musiikki on yksi harvoista aloista, joka kasvaa vakaasti ja vahvasti, jopa nyt kun talousnäkymät ovat epävarmat, sanoo tekijänoikeuksiin erikoistuneen ruotsalaisen sijoitusyhtiö Pophousen toimitusjohtaja Per Sundin Helsingin Sanomien haastattelussa.

 

SEB Private Wealth Management and Family Office Suomen yksikön vaihtoehtoisista sijoituskohteista vastaava johtaja Janne Uski on samoilla linjoilla Sundinin kanssa.

 

- Musiikki ja tekijänoikeudet on tällä hetkellä mielenkiintoinen ja kasvava sijoituskohde, koska sijoittajat hakevat perinteisistä omaisuusluokista riippumatonta tuottoa, Uski toteaa.

 

Pophousen tavoitteena on toimia ikään kuin musiikkialan pääomasijoittajina. Se haluaa ostaa artistien tekijänoikeuksia ja kehittää niistä jotain vielä suurempaa esimerkiksi tapahtumien tai elokuvien avulla.

 

- SEB:llä on ilo toimia yhdessä Pophousen huippuammattilaistiimin kanssa tämän ainutlaatuisen sijoitusmahdollisuuden yhteydessä. Tämä entisestään laajentaa kattavaa vaihtoehtoisten sijoitusten tarjontaamme, Uski jatkaa.

 

Lisää aiheesta löytyy Helsingin Sanomien uutisesta ja HS Vision podcastissa.

 

Olethan yhteydessä asiakasvastaavaasi, mikäli haluat kuulla tarkemmin tuotteesta, joka on suunnattu ammattimaisille sijoittajille.