Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Niina Äikäs SEB:n Baltian toimintojen vetäjäksi ja konsernin johtoryhmään

Niina Äikäs on nimitetty SEB:n Baltian toimintojen vetäjäksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään kesäkuun alussa. Tällä hetkellä Äikäs johtaa SEB:n Suomen suuryritysasiakasliiketoimintaa.

Niina Äikäs seuraa tehtävässä Jonas Ahlströmiä, joka nimitettiin SEB:n Large Corporates & Financial Institutions -liiketoimintayksiön varajohtajaksi. Aiemmin Äikäs on toiminut muun muassa SEB:n Kiinan toimintojen vetäjänä.

- Olen erittäin iloinen, että Niina Äikäs otti vastaan tämän meille tärkeän tehtävän Baltian toimintojen vetäjänä. Niina on tehnyt monipuolisen ja tuloksekkaan uran SEB:ssä vuodesta 2008 lähtien, ja on toiminut menestyksekkäästi nykyisessä tehtävässään. SEB:n lisäksi hän on toiminut aiemmin eri rooleissa Citigroupin Suomen yksikössä, ja luotan siihen, että olemme valinneet Baltian liiketoiminnan vetäjäksi parhaan osaajan, SEB:n toimitus- ja konsernijohtaja Johan Torgeby toteaa.

Samalla Niina Äikkäästä tulee SEB:n konsernin johtoryhmän jäsen.

- Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni ja aion jatkaa Jonas Ahlströmin menestyksekkäästi tekemää työtä. Yhdessä koko Baltian tiimin  kanssa tavoitteeni on jatkaa kasvua ja transformaatiota läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kiinnitämme erityistä huomiota vastuullisuuteen, jotta se olisi jatkossakin kiinteä osa päivittäistä toimintaamme, Niina Äikäs toteaa.

SEB:n Baltian toiminnot tarjoavat päivittäisiä pankkipalveluita ja neuvonantoa niin henkilö- kuin yritysasiakkaille Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pankilla on näissä maissa yhteensä 65 konttoria, ja se palvelee noin miljoonaa henkilöasiakasta ja lähes 100 000 pientä tai keskisuurta yritysasiakasta.