Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Nuorten Uskalla Yrittää -kilpailu huipentuu – SEB mukana

Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyyskilpailu, jonka järjestää Nuori Yrittäjyys ry. (NY). Tänä vuonna Uskalla Yrittää -finaali järjestetään online-kilpailuna koronaviruksen vuoksi. SEB on mukana valitsemassa ja palkitsemassa Suomen parhaimpia NY-yrityksiä ja -yrittäjiä.

Kevään aikana yli 450 NY-yritystä ja yli 1400 NY-yrittäjää on osallistunut alueellisiin semifinaaleihin ympäri Suomen. Torstaina 23.4. järjestettävässä finaalissa he kilpailevat SM-tittelistä ja EM-kisapaikoista. Pääpalkinnot ovat JA Company of the Year, joka annetaan parhaalle perus- tai toisen asteen yrityksellä, sekä JA Enterprise of the Year, joka annetaan parhaalle korkea-asteen yritykselle.

SM-voittajat ja signature-palkintojen saajat valitsee liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka tutustuu yritysten toimintaan pitch deckin ja haastatteluiden kautta. SEB:tä tuomaristossa edustaa Lotta Karinen ja finaalissa jaetaan myös SEB – Care for Ambition -palkinto.

Palkintojenjako videolähetyksenä verkossa 

Tuomaristo ja Nuori Yrittäjyys ry:n asiantuntijat valitsevat finalistien joukosta 15 parasta yritystä, jotka pääsevät tuomariston eteen haastateltaviksi. Haastattelut toteutetaan verkossa. Finaaliin kruunaa 23.4. järjestettävä palkintogaala, johon voi osallistua kuka tahansa verkossa lähetettävän streamin kautta. Tilaisuuteen pääsee osallistumaan uskallayrittaa.fi-sivuston kautta klo 9.30-11.30.

Nuori Yrittäjyys ry. on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tavoitti toiminnallaan viime lukuvuonna 70 500 lasta ja nuorta ympäri Suomea. Se tarjoaa 7–29-vuotiaiden nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. SEB on jo useamman vuoden ajan tukenut Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) toimintaa.

Lue lisää Uskalla Yrittää -kilpailusta