Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Oletko jo tutustunut Wealth Planning -palveluihimme?

Antti Salmenvaara on uusi Wealth Planning -asiantuntijamme.

Yksilöllinen varallisuussuunnittelu ja niihin liittyvät juridiset palvelut ovat tärkeä osa pitkän aikajänteen omaisuudenhoitoa. Uudistuneen strategiamme mukainen Wealth Planning -palvelu on suunnattu yksityishenkilö- ja yritys asiakkaillemme, joille tarjoamme varainhoitoon liittyvää juridista palvelua.

Juridiset palvelut ovat olleet kiinteä osa SEB:n varainhoitoa, ja nyt olemme laajentaneet näitä palveluita entisestään. Juristimme Antti Salmenvaara aloitti keväällä uutena Wealth Plannerina Private Wealth Management & Family Office -yksikössä ja toimii yhdessä Sofia Portinin kanssa tämän aiheen asiantuntijana

– Wealth Planning -palvelu sisältää muun muassa kokonaisvaltaisen varallisuus- ja omistusrakennesuunnittelun verotukseen liittyviä asioita unohtamatta. Pääset keskustelemaan Helsingin toimiston juristimme kanssa ja voit myös hyödyntää kansainvälisen verkostomme asiantuntijoita koko asiakassuhteen ajan, Antti Salmenvaara toteaa.

– Vaihtoehtoisia menettelytapoja on monia ja parhaat ratkaisut niistä löytyvät aina yhdessä oli sitten kyse sinun, perheesi tai yrityksesi asioista. Toivottavasti tapaamme pian, Salmenvaara jatkaa.

Juridiset palvelut ovat kiinteä osa varainhoitoa

Juristimme ovat mukana tukemassa sinun ja perheesi eri elämänvaiheita.

– Autamme esimerkiksi suunnittelemaan varallisuuden siirtoa seuraaville sukupolville, sekä laatimaan perheenne tarpeita vastaavia juridisia asiakirjoja kuten lahjakirjoja, avioehtosopimuksia, testamentteja sekä edunvalvontavaltakirjoja, Sofia Portin kertoo.

– Lisäksi autamme hallinnoimaan varallisuutta esimerkiksi kauppakirjojen avulla. Tuemme muissakin juridisissa kysymyksissä varallisuuteen liittyen, joten olethan meihin yhteydessä, Portin jatkaa.

Jos tarvitset juristiemme apua tai sinulla on herännyt lakipalveluihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä asiakasvastaavaasi. 


 

Sofia Portin
Legal Counsel

Sofia Portin

Legal Counsel

Sofia Portin


Antti Salmenvaara
Senior Wealth Planner, juristi

Antti Salmenvaara

Senior Wealth Planner, juristi

Antti Salmenvaara