Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

Ruut Pihlava mukana Mimmit sijoittaa -podcastissa – teemana vastuullisuus ja ilmastonmuutos

Suomen SEB:n suuryritysten ja instituutioiden liiketoimintayksikön johtaja Ruut Pihlava vieraili Mimmit sijoittaa -podcastin uusimmassa jaksossa, ja keskusteli mimmien kanssa ilmastonmuutoksesta ja vastuullisuuden eri ulottuvuuksista.

- Oli mahtavaa päästä juttelemaan Mimmien kanssa meille kaikille tärkeistä aiheista, Ruut Pihlava toteaa.

- Ilmastonmuutoksen torjunta tarkoittaa konkreettisesti sekä mittavia investointitarpeita, että liiketoimintamallien uudelleen arviointia. Pankeilla ja pääomamarkkinoilla on keskeinen rooli niiden kanavoidessa rahoitusta tarvittaviin investointeihin ja hinnoitellessa vastuullisuuteen liittyviä riskejä ja mahdollisuuksia. On aivan olennaista, että ymmärrämme vastuullisuuteen liittyvät teemat ja niiden vaikutukset asiakkaidemme tarpeisiin ja rahoitusmarkkinoiden kehittymiseen, Pihlava jatkaa.

Voit kuunnella podcastin täältä: https://play.acast.com/s/mimmitsijoittaa

Tämä tuore podcast on jatkoa SEB:n maaliskuussa aloittamalle yhteistyölle Mimmit sijoittaa -median kanssa Suomessa. Yhteistyön päätavoitteena on rohkaista naisia ja etenkin nuoria naisia hakeutumaan finanssialalle ja näkemään alan uramahdollisuudet. Samalla halutaan kannustaa naisia sijoittamaan ja huolehtimaan varallisuudestaan. SEB uskoo monimuotoisen työyhteisön vahvuuteen, ja tämän yhteistyön myötä haluamme edistää monimuotoisuutta niin työyhteisöissä kuin koko yhteiskunnassa.