Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB allekirjoitti Monimuotoisuussitoumuksen

Osana toukokuussa vietettyä EU:n monimuotoisuuden eurooppalaista teemakuukautta (Diversity Month) SEB allekirjoitti Monimuotoisuusitoumuksen.

Kyseessä on FIBSin luoma työkalu, jonka avulla Suomessa toimivat yritykset ja muut työyhteisöt voivat kehittää monimuotoisuuden johtamista ja palvelukäytäntöjään, ja edistää samalla koko yhteiskunnan moniarvoisuutta ja osallistavuutta.

- Sitoumuksen myötä olemme sitoutuneet vapaaehtoisesti edistämään työyhteisön monimuotoisuutta, osallisuutta ja yhdenvertaisuutta – eli asioita joita jo tähänkin mennessä olemme tehneet sekä globaalisti että myös paikallisesti. Monimuotoisuussitoumuksen allekirjoittaminen on siten jälleen yksi luonnollinen jatkumo paikalliseen työhömme aiheen tiimoilta, SEB:n HR Business Partner Iina Näsman toteaa.

SEB osallistui Diversity Month -teemakuukauteen monin eri tavoin, muun muassa koko henkilöstölle suunnatuilla tietoiskuilla ja esihenkilövalmennuksilla.