Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB Global rahastolle tunnustusta

Kattavasti globaaleille osakemarkkinoille sijoittavan SEB Global -rahaston menestys on noteerattu myös arvovaltaisten alaa seuraavien toimijoiden joukossa.

Kattavasti globaaleille osakemarkkinoille sijoittavan SEB Global -rahaston menestys on noteerattu myös arvovaltaisten alaa seuraavien toimijoiden joukossa. Tuoreimpana Suomen Morningstar, joka palkitsi SEB Global Fundin vuoden parhaan globaalin osakerahaston tittelillä. Tunnustuksen saamiseksi rahastolta edellytetään hyvää pidemmän aikavälin tuottoa ja rahaston riskitasoon kiinnitetään paljon huomiota. Aiemmin alkuvuodesta myös ruotsalainen talousjulkaisu Privata Äffärer kruunasi SEB Globalin vuoden rahastoksi ja Ruotsin suurin rahastosivusto Fondmarknaden.se valitsi SEB Globalin puolestaan vuoden globaaliksi rahastoksi.

SEB Global -rahaston salkunhoidosta vastaava Ulrika Bergman iloitseekin kovan työn tuottavan tulosta ja uskoo kokeneen salkunhoitotiimin ja tarkkaan mietityn sijoitusprosessin olevan menestyksen takana. Lue lisää (englanniksi)

SEB Global -rahasto on aktiivisesti hoidettu, maailmanlaajuisesti sijoittava osakerahasto. Rahaston erinomaisen menestyksen takana on valtavirrasta poikkeava systemaattinen ja matalampaa riskiä korostava sijoitustyyli, jolla rahastoa on hoidettu kesästä 2010 alkaen. Rahaston hoidosta vastaa SEB:n kokenut, systemaattiseen salkunhoitoon erikoistunut Global Equities -tiimi.

Avaintietoesite

Faktasivu

Ota yhteyttä