Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB ja LähiTapiola solmivat merkittävän vuokrasopimuksen

SEB ja LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö ovat solmineet merkittävän vuokrasopimuksen Eteläesplanadi 18 toimisto- ja liiketiloista.

SEB ja LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö ovat solmineet merkittävän vuokrasopimuksen Eteläesplanadi 18 toimisto- ja liiketiloista. SEB vuokraa pitkällä vuokrasopimuksella yli 6.000 m2 toimisto- ja liiketilaa Kiinteistö Oy Eteläespa 18:sta. Kiinteistöön tullaan tekemään merkittävä peruskorjaus, jossa rakennus modernisoidaan uutta vastaavaksi SEB Suomen toimitiloiksi vuoden 2016 aikana.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme kiinteistöön päävuokralaiseksi merkittävän, vakavaraisen ja arvostetun pohjoismaisen pankin”, toteaa LähiTapiolan Kiinteistövarainhoidon kiinteistöjohtaja Arto Nummela.

”Peruskorjauksen yhteydessä teemme kiinteistöön energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä ja haemme kiinteistöön ympäristösertifiointia.”

”Odotamme innolla muuttoa uusiin tiloihin Eteläesplanadille. Kahdeksankerroksinen talo remontoidaan ja sinne tehdään modernit tarpeitamme vastaavat toimitilat”, sanoo SEB:n Suomen maajohtaja Marcus Nystén.

”Haluamme tarjota työntekijöillemme tehokkaat, nykyaikaiset ja viihtyisät toimitilat, mutta yhtä tärkeänä pidämme sitä, että voimme toivottaa asiakkaamme tervetulleiksi keskeisellä paikalla sijaitseviin energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin toimitiloihimme.”

Tilahankintajärjestelyssä SEB:n neuvonantajana toimi Ecorum Oy.

Lisätietoja
SEB
 

Marcus Nystén, maajohtaja

puh +358505970060

marcus.nysten@seb.fi

 

 
LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy
 

 Arto Nummela, kiinteistöjohtaja

 

 puh +358407549728

arto.nummela@lahitapiola.fi

SEB on Pohjoismaiden johtava finanssipalvelukonserni. Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Saksassa SEB on keskittynyt yritys- ja investointipankkitoimintaan tarjoten täyden palveluvalikoiman yrityksille ja instituutioasiakkaille. Ruotsissa ja Baltian maissa SEB tarjoaa finanssineuvontaa ja laajan valikoiman finanssipalveluita sekä yksityisille että yritysasiakkaille. Yhtiö toimii 20 maassa maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 16 000 työntekijää. 31. joulukuuta 2014 SEB-konsernin kokonaisvarallisuus oli 2 641 miljardia Ruotsin kruunua sijoituskannan ollessa 1 708 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja SEB-konsernista osoitteessa www.sebgroup.com. Suomessa SEB:llä työskentelee 350 ammattilaista yritys- ja investointipankkitoiminnan sekä omaisuudenhoidon ja korttiliiketoiminnan parissa.

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy on täysin LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistövarainhoitopalveluja tuottava yritys. Yhtiön hallinnoiman kiinteistökannan arvo vuoden 2014 lopussa on noin 3,2 miljardia euroa. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallinnoima kiinteistökanta sisältää toimisto-, liike-, logistiikka-, hotelli- ja asuinkiinteistöjä.

LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö on Suomen neljänneksi suurin henkivakuutusyhtiö. Yhtiö tarjoaa säästö- ja henkivakuutuksia sekä täydentäviä eläkevakuutusratkaisuja yksityishenkilöille ja yrityksille.