Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB jälleen Suomen arvostetuin varainhoitaja

SEB valittiin Suomen parhaaksi instituutiovarainhoitajaksi Scandinavian Financial Researchin (SFR) vuosittaisessa tutkimuksessa. Aiemmin syksyllä SEB sijoittui ensimmäiseksi myös Prosperan instituutiovarainhoitotutkimuksessa.

SEB valittiin Suomen parhaaksi instituutiovarainhoitajaksi Scandinavian Financial Researchin (SFR) vuosittaisessa tutkimuksessa. Aiemmin syksyllä SEB sijoittui ensimmäiseksi myös Prosperan instituutiovarainhoitotutkimuksessa. SFR:ssä ensimmäinen sija oli neljäs peräkkäinen ja Prosperassa toinen peräkkäinen. Tutkimuksia varten haastateltiin eläkesäätiöitä ja -kassoja, säätiöitä, vakuutusyhtiöitä, kaupunkeja ja seurakuntia sekä muita instituutiosijoittajia. Prosperan tutkimuksessa haastateltiin 61 eri instituutiota ja SFR:ssä yli 90 sijoittajaa.

SEB saavutti molemmissa tutkimuksissa korkeimman keskiarvon kaikki kriteerit huomioiden. Tutkimuksessa arvioitiin varainhoitajia useilla kriteereillä, kuten tuottokehitys, kyky ottaa markkinanäkemystä, organisaation vakaus, raportointi ja kansainvälinen osaaminen. SEB oli tasaisesti vahva kaikilla osa-alueilla, vahvimmat osa-alueet olivat tuotevalikoima, rahastotutkimuksen laatu, strategisen allokaation neuvonanto, maine, organisaation vakaus, kansainvälinen osaaminen ja hyvä asiakaspalvelu.

"Olemme työskennelleet pitkäjänteisesti suomalaisten instituutiosijoittajien kanssa ja pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman hyvin. SEB:llä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen strategisen allokaation neuvonannosta, jossa kullekin sijoittajalle pyritään löytämään mahdollisimman tehokas salkun perusrakenne. Lisäksi poikkeuksellisen laaja kansainvälinen yhteistyöverkostomme mahdollistaa tehokkaan toiminnan kaikilla markkinoilla ja kaikissa omaisuusluokissa", kommentoi SEB:n instituutiovarainhoidon johtaja Tommi Rajala.

”Kiitämme asiakkaitamme saamastamme positiivisesta palautteesta ja pyrimme parantamaan entisestään palveluamme tulevaisuudessa. Löysimme tutkimuksesta osa-alueita, joissa meillä on vielä parannettavaa ja panostamme jatkossa toimintamme kehittämiseen myös näillä osa-alueilla”.

Asiantuntijamme ovat käytettävissänne kaikissa varainhoitoon liittyvissä asioissa. 

Lisätietoa
 

Tommi Rajala, Head of Institutional Clients

 

0916155292, +358405853072

tommi.rajala@seb.fi