Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB oli mukana maailman suurimmassa etäTET:ssä

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT:n koordinoima Maailman suurin etäTET järjestettiin 6.–10. lokakuuta. SEB osallistui kolmatta kertaa järjestettyyn tapahtumaan yhdessä muiden Finanssiala ry:n jäsenyritysten kanssa.

EtäTET-viikon tavoitteena on auttaa nuoria tutustumaan monipuolisesti työelämään sekä eri alojen tarjoamiin uramahdollisuuksiin matalalla kynnyksellä asuinpaikasta riippumatta. Viikko alkoi finanssialan päivällä maanantaina 6. marraskuuta. Loppuviikon aikana nuoret tutustuvat vielä kaupan, kemian ja energian aloihin, palvelualaan sekä matkailu- ja ravintola-alaan.

SEB osallistui tapahtumaan Työkylässä-videolla, jonka suunnittelivat ja toteuttivat Etu-Töölön lukion oppilaat Aada Rissanen, Olivia Valkila, Hugo Mäkinen ja Nooa Leppänen osana heidän Vuosi Yrittäjänä -ohjelmaa. Vuosi yrittäjänä on teorian ja käytännön yhdistävä oppimisohjelma, jonka tavoitteina ovat yrittäjyystaitojen ja -asenteen oppiminen ja kasvattaminen. Etu-Töölön lukio on yrittäjyyspainotteinen yleislukio ja SEB:n kummikoulu.

Maailman suurimpaan etäTET:iin osallistui ennätykselliset yli 10 000 yläkoululaista ja lukiolaista. Finanssialan yhtiöistä mukana olivat SEB:n ohella Danske Bank, Ilmarinen, LähiTapiola, Nordea, OP Ryhmä, POP Pankki, S-Pankki ja Varma.

Lue lisää aiheesta Finanssialan uutisesta