Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB oli mukana palkitsemassa Suomen parhaita nuoria yrittäjiä

Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämässä Uskalla Yrittää -finaalissa 28.4. palkittiin vuoden parhaita NY-yrityksiä. Suomen suurimman nuorten yrittäjyyskilpailun finaaliin osallistui yli 150 nuorta eri puolilta Suomea. SEB jakoi Paras liikeidea -palkinnon, jonka voitti Luovia NY Ylöjärven lukiosta.

Nuori Yrittäjyys ry:n kehittämässä Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa nuoret perustavat kouluissaan oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen ja harjoittelevat yrittäjyys- ja työelämätaitoja käytännönläheisellä tavalla. Uskalla Yrittää -finaali on ohjelman Suomen mestaruuskilpailu.

Kauppakeskus Triplan tiloissa järjestetyssä finaalissa toistakymmentä liike-elämän ammattilaista käsittävä tuomaristo seurasi, haastatteli ja arvioi nuorten yrityksiä kahden finaalipäivän ajan. Uskalla Yrittää -finaalissa palkintoja jaettiin yhteensä 13 kategoriassa.

Paras liikeidea: Luovia NY, Ylöjärven lukio

Yritys valmistaa koruja käytetystä kertakäyttömuovista. Raaka-aineena toimii mm. shampoopullot, pullonkorkit sekä käsidesipullot. Luovian tehtävänä on auttaa niin ihmisiä kuin luontoakin, sekä tuoda esiin uusia kierrätyksen ja kestävän kehityksen tarjoamia mahdollisuuksia.

SEB:tä tuomaristossa edustivat Camilla Laitinen ja Rony Taxell Private Wealth Management & Family Office -yksiköstä.

- Olin ensimmäistä kertaa mukana tilaisuudessa ja se oli minulle mahtava kokemus. Nuorten innostus ja uskallus todella vei mukanaan. Varsinainen hyvänmielentilaisuus!, toteaa Rony Taxell.

- Nuorten esiintymistaidot, energia ja innovatiivisuus yllättävät joka vuosi. Lapsissa ja nuorissa on mieletön potentiaali, Suomen tulevaisuus, Camilla Laitinen jatkaa.

SEB on Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) pääyhteistyökumppani ja tukenut jo vuosia lasten ja nuorten yrittäjyyskasvatusta. NY on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestö Suomessa.

Lue lisää Uskalla Yrittää -kilpailusta.