Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB oli Suomen paras pankki Prosperan Sustainability Advisor -tutkimuksessa

SEB keräsi menestystä tuoreessa Prosperan tutkimuksessa, jossa selvitettiin pankkien neuvontapalveluita vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaat arvioivat SEB:n palvelun parhaaksi Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Sustainability Advisor -tutkimuksen pohjana on 30 eri Prosperan tutkimusta, joiden sustainability-osuus on koottu yhteen. Nämä tutkimukset on tehty vuoden 2021 aikana, ja niihin on vastannut lähes 1900 yritystä ja instituutiota Pohjoismaissa. Kokonaisuuteen kuuluu siis myös eri tuotealueiden tutkimuksia.

- Tutkimuksen tulokset piirtävät selkeän kuvan siitä että me olemme olleet tällä teemalla aktiivisia ja relevantteja meidän asiakkaillemme yli tuoterajojen ja asiakkuuksien. Minun mielestä tulokset myös tuovat esiin SEB:n kulttuurin ja sitoutuneisuuden sustainability-teemoihin sekä asiakkaisiin, toteaa Anssi Kiviniemi, Head of Sustainability in Finland.