Mene hakuun Mene sisältöön

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tietoturvallisuuden ja sivujen yleisen toimivuuden vuoksi suosittelemme, että päivität selaimesi uusimpaan versioon

SEB oli Suomen paras pankki Prosperan Sustainability Advisor -tutkimuksessa

SEB keräsi menestystä tuoreessa Prosperan tutkimuksessa, jossa selvitettiin pankkien neuvontapalveluita vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaan arvioivat SEB:n palvelun parhaaksi Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Sustainability Advisor -tutkimuksen pohjana on 30 eri Prosperan tutkimusta, joiden sustainability-osuus on koottu yhteen. Nämä tutkimukset on tehty vuoden 2020 aikana, ja niihin on vastannut lähes 1800 yritystä ja instituutiota Pohjoismaissa. Kokonaisuuteen kuuluu siis myös eri tuotealueiden tutkimuksia.

- Erityisen hienon tästä palkinnosta tekee se, että tämä oli meidän kaikkien tiimien yhteinen voitto. Olemme eri puolilla organisaatiota osanneet palvella asiakkaitamme erinomaisesti liittyen vastuullisuuteen, toteaa Ruut Pihlava, Head of Sustainability in Finland.

- Meillä on käsissämme erinomaiset kortit pelin tärkeimmässä kohdassa: sustainability on yksi pankin strategisista painopistealueista, meillä on osaavat tiimit ja asiakkaiden antama tunnustus. Tämä antaa upeat puitteet kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa, Pihlava jatkaa.

Suomen osalta mukana olivat seuraavat osa-alueet ja Prosperan tutkimukset:

  • Corporate Banking
  • Sydicated Loans
  • DCM IG Issuers
  • Institutional Banking
  • Domestic Equities
  • External Asset management